top of page
Kopi av oman-mct-landscape-header-3.jpeg

Opplev Oman!

En reise gjennom kultur, natur og historie

31. januar - 8. februar 2025

Turen arrangeres i samarbeid med

A-Kortet Logo sort (002).jpg
Bilde CSW.jpg

Carl Schiøtz Wibye

Velkommen til en opplevelsesrik reise til Oman, et land som er kjent for sin blendende skjønnhet, rike historie og gjestfrie kultur. Denne reisen tar deg med på en eventyrlig utforskning av landets mest bemerkelsesverdige destinasjoner, fra den moderne hovedstaden Muscat til majestetiske fjellandskap, historiske fort og den endeløse ørkenen.

 

Du vil bli fascinert av Oman's varierte landskap, som spenner fra frodige oaser til dramatiske kløfter og sanddyner som strekker seg så langt øyet kan se. I tillegg vil du få oppleve den varme gjestfriheten og kulturen til Omani-folket, som er stolte av sin arv og tradisjoner.

Utforsk Muscat, hovedstaden som kombinerer moderne arkitektur med en dyp forankring i historien. Besøk praktfulle moskeer, imponerende fort og livlige markeder som reflekterer landets kulturelle rikdom. Nyt den fantastiske utsikten over Det Arabiske Hav og bli kjent med den pulserende atmosfæren i byen.

Reisen tar deg også gjennom den historiske byen Nizwa, som er kjent for sitt imponerende fort og livlige marked. Reis tilbake i tid mens du utforsker de brosteinsbelagte gatene og opplever den autentiske atmosfæren som preger denne byen. Bli fascinert av den tradisjonelle arkitekturen og dykk ned i kulturen mens du utforsker de lokale håndverksbutikkene og prøver deilige lokale retter.

Oppdag ørkenens magi når du reiser til de bølgende sanddynene og opplever stillheten og skjønnheten i dette uforglemmelige landskapet. La deg fortrylle av den vakre stjernehimmelen. Du vil også ha muligheten til å besøke beduin-familier og lære om deres nomadiske livsstil og tradisjoner.
 

Denne reisen tar deg med på en eventyrlig oppdagelsesreise, der du vil bli forundret over Omans naturlige underverker, beriket av lanets historie og kulturell arv.
Bli med oss på denne spennende reisen gjennom Oman, et land som er rikt på historie, kultur og naturlig skjønnhet. Opplev det beste av dette fantastiske landet, fra de majestetiske fjellene til de bortgjemte oasene og de vakre kystlinjene. En reise til Oman er en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

 

Vår reiseleder på turen er Carl Schiøtz Wibye, tidligere ambassadør til Saudi-Arabia, Jemen og Oman. I 2017 utga Wibye boka Terrorens rike på Gyldendal forlag. Boken omhandler framveksten av radikale islamske miljøer på den arabiske halvøya.

Dagsprogrammet og prisen kommer ca 1. juli

bottom of page